?

Log in

Nishizawa Aki
04 July 2012 @ 08:59 pm

I Really Don't Like Her

 


"Menurutku Ryeowook pasti senang dengan kedatangan bintang tamu kita kali ini." Sungmin memulai siaran Sukira mereka malam itu. "Eh, memangnya kenapa?" tanya Ryeowook dnegan memiringkan wajahnya ke arah Sungmin yang malam ini memakai kemeja hitam dan t-shirt abu-abu. "Karena dirimu adalah salah satu penggemarnya..." jelas Sungmin sambil tertawa kecil melihat ekspresi bingung Ryeowook...

 

"Baiklah kita sambut tamu kita malam ini, IU-ssi" kata Sungmin yang kemudian beranjak sambil menarik kursi untuk IU.

 

"Aigoo Oppa, tidak usah repot-repot." Kata IU sambil tersenyum kecil sambil memeluk gitarnya.

 

"Waah, IU-ssi...kau datang sambil membawa gitarmu." Tanya Ryeowook dengan berbinar-binar, membuat Sungmin dan IU tertawa.

 

"Ne Oppa, aku berencana untuk menyanyi live disini, tidak apa-apa kan? Sekalian mempromosikan laguku." Kata IU setelah duduk di kursinya dengan nyaman, yang langsung disambut dengan anggukan cepat oleh Ryeowook dan Sungmin.

 

Setelah Sungmin kembali ke tempat duduknya, ia berkata ke arah mikrofon sambil memandang IU "Ah, IU-ssi mengatakan bahwa ia akan menyanyi live disini. Apakah ada pendengar yang bersedia me-" namun sebelum ia selesai, Sungmin memotong ucapannya sendiri "Aaa IU-ssi !"

 

"Ne!" jawab IU kaget.

 

"Apakah aku boleh request suatu lagu. Aku sudah mendengar album "Spring of a Twenty Years Old" mu dan aku sudah beberapa kali mencoba berlatih versi akustik untuk sebuah lagu. Bolehkah kita berduet?"

 

IU kemudian menampakkan wajah terkejut. Matanya membulat dan mulutnya terbuka membentuk huruf "O" Keseluruhan ekspresinya meperlihatkan bahwa ia benar-benar tidak menyangka sekaligus senang bahwa Sungmin mengulik gitarnya untuk mencari nada dari lagunya.

 

"Tentu saja Oppa! Kau mau meminjam gitarku? Tapi mungkin butuh disetem sedikit." Katanya sambil menyerahkan gitarnya pada Sungmin. Ryeowook yang berada di tengah-tengah mereka merasa diacuhkan kemudian berseru "Ya ya ya ! Mengapa aku diacuhkan begini..." katanya jengkel.

 

"Hehehe maafkan aku Wookie...eh tolong oper gitar IU-ssi ke sini dong?" pintanya pada Ryeowook.

 

"Hmph." Oper Ryeowook agak kasar pada Sungmin. IU yang melihat interaksi dua anggota Super Junior itu hanya tertawa.

 

Setelah menyetem gitar IU, Sungmin mulai memetik beberapa senar, kemudia memandang IU dan berkata, "Nyanyikan 'I Really Don't Like Her' ya?" pintanya.

 

Mata IU membulat. "Eh, lagu kesukaan Oppa yang itu?"

 

Sungmin mengangguk dengan semangat. "Aku suka musiknya. Dan mudah untuk diulik di gitar. Aku ingin berduet denganmu lagi IU-ssi." Ujarnya sambil memainkan gitar IU.

 

"Ah baiklah..."jawab IU

 

"Ryeowook, kau yang mulai..." kata Sungmin.

 

"Eh?...Oke...1...2..."

 


ajikdo geu aega geureoke daedanhani

geukkat jeonhwa han tongedo gaseumi deolkeokhani

hadeon yaegijocha itgo dareun saenggakhaneun neo

sungan gudeun pyojeonge nae mami deo nollae

manna bon jeok eobtjiman geu ae cham sirta

* eolmana johahaetgillae irae

eolmana saranghaetgillae irae

geu saram eodiga geureoke johanni

neo jeongmal wae ireoni

ijeotda haetjanha jeonbu da jiwotdago

modu da jinagan il gieokdo an nandago

sasireun ajikdo gaseumsoge pumgo

bonaeji motagoseo itneun geoyeonni

mannabon jeok eobtjiman geu ae cham sirta

eolmana johahaetgillae irae

eolmana saranghaetgillae irae

nakkaji ireoke apeuge hani

neo jeongmal eonjekkaji ireol geoni

chagapge neol tteonanoko tto yeollageun wae haneunji

badajuneun neodo cham dapdaphajiman

geureon neoreul bomyeonseodo ne juwireul maemdoneun

naega deo baboya

gidarineun naega deo baboya

eolmana johahaetgillae irae

eolmana saranghaetgillae irae

nal apeuge hani

mannabon jeok eobtjiman geu ae cham sirta

Is she still so great?
Does your heart drop just by a single phone call?
You even forgot what you were saying and think about something else
My heart is more surprised at your quickly hardened face
I've never met her but I really don't like her

* How much did you like her to be like this?
How much did you love her to be like this?
What was so great about her?
Why are you like this?

You said you forgot her, that you erased all of her
That it's all in the past so you don't even remember
But in reality, are you still embracing her in your heart
And still not being able to let her go?
I've never met her but I really don't like her

How much did you like her to be like this?
How much did you love her to be like this?
How can you make even me be in pain?
Until when are you going to be like this?

Why is she calling you when she coldly left you?
It's frustrating to see you pick up the call too
As I see you go through this, I still stick by you
For that, I'm the bigger fool
I'm the bigger fool for waiting for you

How much did you like her to be like this?
How much did you love her to be like this?
How can you make me be in pain?
I've never met her but I really don't like her

 


Suara IU pun berhenti seiring dengan petikan gitar oleh Sungmin. Mereka saling berpandangan kemudian melempar senyum.

 

"Waaaaaah ! Daebaak!" Ryeowook yang pertama kali angkat bicara. "Sungmin-hyung, seperti biasa, permainan gitarmu begitu daebak...dan IU-ssi" Ryeowook mendadak fanboy mode on "Suaramu...aku tidak bisa berkata-kata.."

 

"Aigoo Oppa berlebihan sekali." Kata IU membalas pujian Ryeowook sambil menggelengkan kepala. "Sungmin-oppa, kau sudah lama kah mengulik laguku? Harmonisasinya pas sekali. Kita seperti sudah latihan sebelumnya." Kata IU mengalihkan pandangannya dari Ryeowook.

 

Sungmin menggeleng sambil mengoper gitar IU ke Ryeowook, yang segera menerimanya dan memberikannya kepada IU. "Sejak pertama kali mendengarnya, aku langsung jatuh cinta. Lagu ini begitu mudah untuk dimainkan. Dan..."

 

"Apa lagu ini ada hubungannya dengan kisah asmaramu Hyung?" potong Ryeowook jahil.

 

Sungmin mendelik lucu. "Heh? I have a non-existent love life Ryeowook-ah~" katanya sambil menepuk bahu Ryeowook lalu meremasnya sekilas. Ryeowook bergumam kecil "Sakit hyung..."

 

"Ah benarkah? Lagu ini tidak bermaksud menyindir seseorang Oppa?" IU ikut bertanya.

 

"Aigoo...kau ini..tidak...tidak...aku hanya menyukai komposisi lagunya. Liriknya sama sekali tidak berkaitan dengan kehidupan pribadiku." Katanya sambil tersenyum pada IU. Sorot matanya terlihat jujur. Lalu tiba-tiba ia berkata cepat "Hey sejak kapan Sukira jadi ajang curhat! Ayo kita mulai mewawancara tamu kita~" katanya ceria.


"Aku pulang..." kata Sungmin pelan sambil menutup pintu kamarnya, tersenyum sekilas pada Kyuhyun, lalu mengambil baju tidurnya dari lemari. Kemudian ia masuk ke kamar mandi dan mulai membersihkan tubuhnya.

 

Sambil mengeringkan rambutnya ia, berjalan mendekati tempat tidurnya setelah melemparkan handuknya ke sembarang arah, kemudian menenggelamkan tubuhnya dibalik bed cover.

"Selamat tidur Kyu. Jangan lupa matikan lampunya." Gumamnya pada bantal.

 

...

 

"Hyung..."

 

Tidak ada jawaban.

 

"Sungmin-hyung..."

 

"Demi Tuhan Kyuhyun ! Aku lelah ! Apa kau mau memotong jam tidurku dengan pembicaraan tidak berguna seperti biasanya?" Bentak Sungmin sambil memandang Kyuhyun yang rupanya sudah mematikan laptopnya.

 

Mata Kyuhyun membulat...kaget. Tidak biasanya kekasihnya itu membentaknya seperti ini.

 

"A-aku hanya..."

 

"Kyuhyun-ah, tolonglah, aku benar-benar capek...bisakah kita simpan pembicaraan kita lain waktu saja?" tanpa menunggu jawaban Kyuhyun, Sungmin kembali menarik selimutnya dan bergumam ke bantal "Jaljayo..."

 

Memunggungi Kyuhyun yang menatap punggungnya nanar.

 


Mnet tanggal 5 Juli adalah comeback stage pertama mereka. Terlihat wajah nervous Kangin, gelak tawa dari duo Eunhyuk dan Donghae dan Ryeowook dan Sungmin yang asik dengan gadget mereka. Tidak lama kemudian, hoobae mereka di S.M Entertainment f(x) menghampiri mereka.

 

"Annyeong Oppadeul." Kata Victoria, leader f(x) memberi salam pada Leeteuk dan lainnya.

 

"Annyeong." Balas Leeteuk sambil tersenyum.

 

"Ah Qiannie ! Kau disini!" Seru Kyuhyun gembira. Victoria hanya tertawa melihatnya.

 

Interaksi mereka tidak luput dari sepasang mata foxy yang baru saja menaikkan pandangannya mendengar salam Victoria. Melihat itu, Sungmin mengalihkan pandangannya dan kembali asik dengan gadgetnya.

 

"Sungmin-ah, aku nervous." Bisik Kangin membuat Sungmin kaget dan menarik tubuhnya mundur.

 

"Hyung! Kau mengagetkanku saja..." kata Sungmin sambil menggeleng. Kangin hanya tersenyum gugup.

 

"Aduh...bagaimana ini...bagaimana jika ELF tidak menyukai penampilanku...bagaimana jika mmph..." Tiba-tiba tangan Sungmin membekap mulut Kangin.

 

"Ya! Hyung ! Hentikan racauanmu! ELF merindukanmu ! Tidakkah kau membaca tweet dari ELF ? Mereka semua menunggu kedatanganmu kembali di panggung bersama kami. Tenanglah..mereka pasti menyambutmu sama meriahnya sama seperti mereka menyambut kami..."

 

"Tapi.."

 

"Hey, sekarang giliran kita tampil." Panggil Leeteuk, membuat ucapan Kangin terpotong. Sungmin hanya mengangguk sebelum meletakkan gadgetnya dan merangkul bahu Kangin, agak sulit karena tinggi badan mereka yang berbeda.

 

"Let's give our best shot Hyung." Bisiknya

 

Kangin hanya meremas tangan Sungmin.

 

Mereka tidak menyadari pandangan maknae Super Junior yang tidak terlepas dari mereka berdua dari tadi.

 

AN : Hahaha satu lagi fic abal dari saya =_= efek kegalauan dari thanks to Kyuhyun nyebut Victoria "nae dongasaengie qiannie" how sweeeeet *sarcastic smile* Ok! Enjoy ^^

Tags:
 
 
Nishizawa Aki
28 June 2012 @ 04:26 pm

Chapter 1 : The Change

Langit-langit warna putih. Itulah yang pertama menyambut mata Sungmin ketika ia membuka matanya. Sepertinya sama saja dengan langit-langit kamar hotelnya. Atau langit-langit dorm.

 

Sampai bau khas rumah sakit pun muncul.

 

'Ini...aku dimana?' batinnya.

 

Ia mencoba menggerakkan kepalanya, memandang sekeliling. Ruangan itu ternyata adalah kamar rumah sakit biasa, dengan satu TV di atas menghada ke arahnya, meja kecil di sampingnya, dua kursi, dan tirai untuk membatasi space-nya dengan penghuni lain kamar itu.

 

Sungmin menggerakkan sebelah tangannya yang tidak dipasang selang infus. Sesuatu terjuntai di bahunya.

 

'Eh?'

 

Rambut?

 

Tangannya spontan menarik helaian rambut pirang itu.

 

Aaaw!

 

Cepat-cepat Sungmin bangun dan memandang ke tubuhnya sendiri, mengabaikan rasa sakit yang mendera kepalanya.

 

Rambutnya! Sejak kapan rambutnya panjang begini. Sungmin berusaha menarik rambutnya, mengira itu wig yang dipasangkan oleh orang iseng, namun wig itu tidak mau lepas dan malah menambah rasa sakit di kepalanya.

 

"Eh, anda sudah bangun nona?" tanya seorang suster yang baru saja masuk sambil membawa makanan untuk pasien.

 

'Bahasa ini...'

 

"Err...Daijoubu?" tanya suster itu lagi.

 

Otak Sungmin yang masih pusing hanya bisa mencerna kata-kata suster itu lambat-lambat.

"Daijoubu...bahasa Jepang...apa kau baik-baik saja..."

"H-hai...Daijoubu desu." Jawab Sungmin lemah.


"これはあなたの朝食今日のです.あなたが食べ終わった後、私はあなたを調べるために医者を送信し、その後、私はあなたにあなたの事をお届けします.. ...またはあなたは今それをしたいですか?"

This is your breakfast for today. After you finished eating, i will send the doctor to examine you, and then after that i will deliver your things to you... Or do you want them now?

 

Suster itu bertanya dengan sabar dan pelan-pelan, sadar bahwa pasiennya ini masih agak linglung. Sungmin berusaha keras untuk memahami kata-kata suster itu, namun sayang hanya beberapa kata yang bisa ia tangkap seperti 'breakfast' 'eating' 'doctors' jadi ia pun hanya mengangguk.

 

Suster itu tersenyum memahami dan kemudian keluar, meninggalkan Sungmin untuk menyantap sarapannya. Sungmin mengaduk buburnya malas. Kepalanya masih terasa pusing dan badannya terasa jauh lebih lelah dibanding ketika ia pertama kali bangun. Setelah beberapa suapan, suster itu kembali masuk ke kamar Sungmin membawa sebuah kotak kardus.

 

"これは我々が発見したあなたの所有物です."

This is your belongings that we have found

 

Sungmin menggeser mangkok bubur di atas mejanya, memberi space untuk kotak itu di mejanya. Suster itu meletakkan kotak tersebut lalu berjalan keluar.

 

"医師はすぐに来る." katanya lembut.

The doctor will come soon.

 

Sungmin hanya mengangguk sambil menggeledah isi kotak itu. Dompet, handphone, kunci mobil sewaan, kunci hotel...

 

"あなたは Lee Sungmin の恋人ですか ? Super Junior のメンバー ?" Suster itu bertanya, agak sedikit malu-malu.

Are you Lee Sungmin's girlfriend? Member of Super Junior?

 

Sungmin hanya menatapnya heran.

 

"何 ?"

Apa?

 

Suster itu tersenyum dengan pipi merona. "あなたは彼の財布、携帯電話と鍵を持っている."

You have his wallet, cellphone...and...keys.

 

"Ada dompet, handphone dan kunci-kuncinya di dirimu...Demi Tuhan tentu saja suster ! Aku itu diaaaa ! Tentu saja barang-barang berhargaku ada padaku!" Jerit Sungmin dalam bahasa Korea, dengan nada frustasi dan tempo yang terlalu cepat. Namun sepertinya percuma. Suster itu tidak akan memahaminya.

 

Rasanya Sungmin ingin menangis saja.

 

"あなたたちは戦うのですか?." Tanya suster itu kaget melihat outburst Sungmin. Dan wajah Sungmin yang (di matanya) terlihat sangat sedih meyakinkannya bahwa pasangan itu tengah bertengkar.

Did you guys fight?

 

"Ne..."gumam Sungmin pasrah.

 

Tak lama kemudian seorang dokter masuk, dan suster itu pun keluar, setelah memberikan Sungmin pandangan memahami sebelumnya. Sungmin hanya bisa pasrah ketika dokter itu berbicara dengan bahasa Jepang yang cukup rumit. Ia hanya menganggukkan kepala, ingin cepat-cepat sendirian.

 

Dokter itu pun keluar, meninggalkan gadis itu di kamarnya sendiri. Sungmin meniup poninya.

 

Eh?

 

Poni?

 

Cepat-cepat ia menarik handphone-nya dari kotak dan membalikannya. Mulutnya menganga lebar melihat siapa yang menatapnya balik dari pantulan bayangan di handphonenya.

 

Seorang wanita dengan rambut pirang panjang , pipi chubby, mata yang bundar, hidung mancung dan bibir tipis yang berbentuk M.

 

Sungmin pun kehilangan kesadarannya.

 

AN : Chap 1 pun selesai hahaha...Maaf kalo pendek..saya ternyata emang ga bakat nulis FF -_- makasih banyak buat kyumin0301 yang fic CHANGE-nya menginspirasi saya (aku mau baca lagi eonnie T^T) dan skymonkey3012 (thank you for reading!)

Enjoy this chap ! ^^

 
 
Nishizawa Aki
27 June 2012 @ 11:59 pm

Trailer

'Hyung' bisiknya takut pada seseorang di seberang sana.

'Leeteuk hyung...'

'Ada apa Sungmin?' tanya Leeteuk kepada Sungmin yang menelponnya dari Jepang

'Aku...aku mendapat masalah...'

'Masalah? Masalah apa?' tanya Leeteuk mulai panik.

'Te-tenang dulu hyung...jangan membuatku semakin panik' jawab Sungmin dengan nada suara yang mulai panik.

'Baiklah...Cepat katakan!' seru Leetuk mulai tidak sabar...

'Aku...'


'Hyung! Kenapa kau malah membawa perempuan ke dalam dorm?' tanya Yesung menatap sosok perempuan setinggi Sungmin ke dalam dorm.

'Buka kacamata, syal, topi-mu...'perintah Leeteuk lemas.

Yesung terkesiap.

'Annyeong...Hyu- eh...O-oppa..' cicit Sungmin pelan.


'Jadi dia yang membuatmu berdebar-debar...hmm?' Eunhyuk tersenyum menggoda.

'Ahaha..bisa dibilang seperti itu...' jawabnya sambil tersenyum kecil.

'Lalu...apa yang akan kau lakukan?'

'Ah? Tidak ada~'

'Eh?' Eunhyuk memandangnya heran.

'Aku tidak mau menyukai orang yang sudah sibuk mencintai orang lain...lagipula..sebenarnya ada member lain yang menarik perhatianku...' jawabnya malu-malu.

'Eeeh siapaaa? Aku kan?' Eunhyuk kembali bertanya dengan semangat

Mereka tidak menyadari, bahwa pembicaraan mereka telah membuat perasaan seseorang yang mendengarnya dari balik pintu campur aduk.


'Ya! Kenapa kau selalu membanding-bandingkanku dengan dirinya! Kau selalu memuji-muji betapa sempurnanya dia! Kau- mmmph!'

Satu ciuman singkat.

'Will you be my girlfriend then?'


'Kau kenapa sih dingin sekali padaku Kyu! Aku kan sedang berbahagia~ Senyumlah untukku...' rajuknya

Kyuhyun hanya menatap Sungmin dingin, yang dibalas dengan sebelah alis yang terangkat oleh gadis itu.

'Sudahlah, aku mau cerita sama Hyukkie aja' ujarnya ketus sambil melangkah dari kamar yang dulunya ditempati mereka berdua. Meninggalkan Kyuhyun sendiri.


'Hey Kyu, kau tidak bisa menyalahkanku! Selama ini hanya ada dirinya di matamu. Lagipula, aku tidak mau mencintai orang yang sibuk mencintai orang lain.'


AN : Halo~ Saya writer baru disini...haha. Saya akui cerita ini terinspirasi dari fanfic 'CHANGE' yang sayangnya sudah dihapus T_T ditambah dengan kegalauan saya atas pair lain selain KyuMin (ya kalian taulah pair yang saya maksud) tapi tenang ceritanya beda kok walaupun di tengah" sama" akan berubah jadi GS dan well...ya begitulah haha #gajeness.

Enjoy!

Tags:
 
 
Nishizawa Aki
26, and still looking for his place in the world.

He opened the door to their shared room, body exhausted. Make up still on, he took off his jacket and hat. Rubbing his tired face, he opened the bathroom’s door when he heard a rustle and a mumbled ‘Hyung’ from the bed next to his.

He ignored it.

 

26, and still looking for something that out of his grasp .

He looked at his reflection on the mirror. Drops of water racing down his face, unveil the real him to the world. A man with not so bright smile, not so smiley eyes, not cute or girly at all. He rubbed  his arms, patting those muscles (he wonder why they suit Siwon but not him) and thinking back to what those fans have commented out there.

They said it’s hot.

They said it looked weird for him.

He picked a towel, and dried his face with it.

 

 

It started with the arrival of final addition of Super Junior. He’s never been the most caring, but he’s also never been the ignorant one. He only did what he’s told, he only obeyed what as ordered to him.

It started with the fondness of the poor maknae, who didn’t even get a bed for his own. It started with the whispered dialogue, and soft lullaby being sang every night. He was there when the maknae experienced his first love. He was there when the maknae debuted.

 

He was there when the accident happen.

 

He never realized when the feeling grew, the moment he noticed it, he’s already fallen, too deep. He started to watch over his action, being cautious of every glance, every touch, and every connection he made with the maknae. He started to ponder of the latter act to him, the probability of hidden meanings there, and the hopeless feeling left afterward when he realized that Kyuhyun treated others almost equally, if not more.

Fans started to notice how he cared to Kyuhyun. When he browsed around the net, he often see that almost of the pictures tagged with KyuMin label consist of him looking at Kyuhyun, no , never the way around.

 

He wondered if being in love worth this pain.

 

He chuckled at his reflection. He has to admit that he’s been under a phase nowadays. With crazy, great people at his musical, he felt like he could express himself in whatever he wanted. The heels, the eyelashes, didn’t the fans say that he’s pretty?

 

And the most important of all, he found solace by  hiding himself, by protecting him, in case the world won’t accept him for who he was.

 

A man who loves another man. That thought alone will send disgust everywhere.

 

He squeezed his muscular arms again, asking himself, what actually, he tried to prove. People who really love him will love him unconditionally, whether he’s the King of Aegyo or an ordinary member from the great boyband called Super Junior. He sighed, and nodded to himself (pout a bit) at  the thought of asking Hyukjae to work out with him (he wanted his old confidence back, he’s tired of running away) and go on diet so he could get his old good days body back. And while brushing his teeth, he thought on how to move on from the maknae, who’s now fully awake, and stared at the ceiling, wondering what took his hyung so long.


A.N : This is the result of me being crazy over Ming abs, and his selca with fake eyelashes, and the lack of kyumin interaction. I realize that i have no skill in writing and poor at grammar... But i feel this urge to get this off from my chest. For @skeptic_manila and @princessyuyu
Tags:
 
 
Nishizawa Aki
17 July 2011 @ 03:32 am
i just realize that LJ might be a nice place to talk to. hahaha. ah-ny-way, 7 years of love stuck in my head like crazy. and don't start with Yui's YOU. and in the middle of angsty-ness, i kinda write a bday drabble for Ming bb. yesh i know January 1st is still far ahead and blah, but i might as well plan this from now (while successfully ignoring my sophomore's tasks (_ _lll)
Tags:
 
 
Current Music: YOU - Yui
 
 
 
Nishizawa Aki
17 July 2011 @ 02:12 am
i don't understand how my friends got such a pretty LJ. it must be something with HTML right? b-but i'm too lazy to learn it



p.s : so lovin my new icon. yesh, i broke my otp love hyukmin loving !
Tags:
 
 
Current Music: 7 years of love - kyuhyun
 
 
Nishizawa Aki
13 July 2011 @ 07:26 pm
RE-READING NOCTURNDREAMER'S "A SORTA FAIRYTALE" I MISS THIS FIC SO EFFIN MUCH ;___;
Tags:
 
 
Nishizawa Aki
06 June 2011 @ 04:50 pm
Based on this , this , aaaand this


Various sounds (on a minimal volume) could be heard in the silent but spacious room. Kyuhyun leaned against the wall,on his
side of the bed, with PSP in his hand. From their room (it's been quite a trouble for the management to find them a room
with a queen size bed and not letting people be suspicious) he could hear the strumming of Sungmin's guitar and Henry's
voice, practicing 'I'm Yours' since 8 (and now it's nearly 12 o' clock but Kyuhyun has no attempt to let himself sleep
without his partner's presence) He paused his game when he heard Henry's complain "My throat is sore, Hyung" and
Sungmin's chuckle "Once more, 'kay?" And the strumming began and Kyuhyun let himself lost in the melody.

At first, he was kinda jealous when manager-hyung told them that Sungmin and Henry were going to have a short accoustic performance in the
show. He had complained 'why can't I sing too, my voice mingle beautifully with Sungmin's guitar and asked to replace Henry. But when he (and
Sungmin) saw the slightest of hurt flashed in the youngest eyes, he automatically closed his mouth and Sungmin went to take Henry somewhere to discuss
what they should perform. Zhou Mi who has watched all the time let out a chuckle and offered to take him somewhere ( ice cream, maybe? ) in which he
muttered ( i'm not Sungmin ) and went to their room to sulk.

He opened his eyes and was surprised (so he had fall asleep) when he saw a lump on his side with tuft of black hair peeking from the cover. The lump moved,
trying to get comfortable and Kyuhyun can't help but chuckled and lift the sheets to cover them both.

You're pushing Henry to his limit. He mumbled against Sungmin's head.Sungmin only nodded and put his face on the crook
of Kyuhyun's neck, to breathed in his scent (it always lulled him to sleep). Then, their breaths evened, and they fell asleep.



It's been quite a long time since Sungmin and Kyuhyun got together. There are a lot of advantages of having a lover in the same
group. But whoever said that it made their relationship easier was wrong. It's not easy as all. Along with the time, they grew more
popular and popular, and they're surrounded by beauty (whether it's natural or plastic) and it's getting harder to maintain
what they had. But nowadays, the questions bombarded them more than ever and for the sake of their relationship, the answer has to be
as neutral as possible.


Why you guys like to sing girls song?
Because, we like girls




When Sungmin and Henry performed, Kyuhyun couldn't help but feel the jealousy came back. He wondered how great it would be if it's his voice
that mold with Sungmin's (and it's not only about the result, but also the feeling of being together with someone you love in harmony) and how their fans would
go crazier (but that's another thing) and...and...So, he couldn't help but looked away when Henry started to sing (although he still enjoy Sungmin's) and stared blankly ahead.
After the performance, it's time to continue their interview (with questions that they already bored of hearing)


"Let me ask, are you guys allowed to date?" (oh this was easy)
Kyuhyun thought for a millisecond before he answered
"Date? Yes we are." and with the last pronunciation of his word, he stared at Sungmin, who looked at him with unreadable expression for a second
( you didn't have to stare at me when you answered that, stupid ! the latter then said) before he tried to put a neutral expression
after ward. Kyuhyun smirked and willing himself to concentrate on whatever the host asking.



(when they got inside their van, Sungmin leaned against Kyuhyun with his eyes closed "We practically memorized those answer together,
you don't have to be anxious about that."
Kyuhyun only smiled lightly before put his head on top of Sungmin's and closed his eyes.
His hand fingered Sungmin's ring)






I love you

A/N : My second fic ^^ Hope you all enjoy this
Tags: ,
 
 
Nishizawa Aki
05 June 2011 @ 10:55 pm
You glanced at the ring on your finger, lingering in the familiar weight upon it. The feeling was just like your love for him, heavy and protecting.After years of knowing each other you decided to love him silently, symbolizing silently that you're bound to him.His smile is not the brightest that you ever seen in your life, nor his voice is the smoothiest. But there's something in him that makes you can't let go. And everyday you have to deal with the feeling of onesided love.You never knew how he feels, and you weren't interested to know. Let yourself think that you're bound to him.

But after these years, seeing him with girls (Seohyun, Victoria, Sooyoung) you started to wonder if the bond is necessary anymore. You wished for him a complete happiness, and ponder, how will you give him happiness, if you continue to bound with him.The first time you take off your ring, there's a weird sensation, a squench in your heart. The feeling of letting go.You put your ring on your table in your shared bedroom. It was a cloudy morning, and it seem like the sky doesn't approve your decision.The first one who realized that was Eunhyuk and he only stared questioningly at you and your finger. You waved him off, told him that you're going out and please tell Leeteuk that you'll be back at night.

You breathed deeply and began to walk. You wore disguises so that people won't recognize you.You took the bus and heading to train station. You randomly picked one destination and let yourself mingled with the busy life of train station.You looked outside your window and let yourself be taken with the changing view. You wondered if his heart was like that and why yours isn't. You let the sound of the train lulls you and let yourself taken away.

The manager called you somewhere at 12, when you've just reached the unknown destination. You listened for good 5 minutes, before flipping your handphone and walk.You're hungry. After you ate, you called a cab and asked the driver to show you around. The cab driver told you excitedly about the place you're at now, but the words barely reached your ears.
When he shows you the beach and offerrf you to enjoy the view, you took off your shoes, and walk barefooted to the beach. The seagulls and the waves calmed your chaotic heart
and you wondered while digging on the sand, why you didn't miss the weight on your finger. You watched as the sands slip away from the space between your finger and finally, finally, you learn how to let go.

You asked the cab driver to take you back to the station. This time you paid attention to his story. You listened to his ramblings about his life, his politic view,his niece who's obsessed with Super Junior (you had to smile at this) and how young people like him should appreciate life.You listened and listened and along with his words, your uneasiness gone.

When the train moved, you closed your eyes and with one breath you let it go. You realized there's wetness in your cheek but it's okay, it's the part of moving on.You let out a sob, but you managed to close your mouth, your eyes (and your heart).

When you reached the station, there's no van, no manager, no Leeteuk. It's him who picked you up.You stared blankly at him before collecting yourself and smile brightly. But before you uttered a word, he engulfs you in his bear hug, whispering words that you can't recognize since you're too absorbed in his hug. He let go and looks straight in your eyes and said that you have made him sick with worries and heartbroken when he saw your ring at the table. You narrowed your eyes and asked why and he answered that all this time, he liked to imagine that the ring was a symbol that you're bound to him, that you belong to him, and he couldn't afford to tell you this in spite of you explaining that it's not the function of the ring. He stopped talking when he sees tears coming from your eyes and he moved forward to wipe them off. Despite your blurry eyes, you managed to smile at him, grabbed his face and kiss him.

On your way back, you realized that he brought something all along (his left hand gripped something) and your eyes widened when you see two identical rings there. He offered you one (that is so unromantic, you later told him) and said that now that the ring has its pair, you don't have to suffer alone.